המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1. מתחילים בהכנת מילוי הבשר: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את התבלינים והבשר. מפוררים בעזרת מטרפה (נסו, זה טיפ מעולה). 2. מבשלים עד שהבשר מחליף צבע. 3. מצננים את המילוי ובינתיים פותחים את הבצק על משטח העבודה. מניחים חצי מהבצק כבסיס בתוך תבנית. שופכים מעל את המילוי וסוגרים עם החצי השני של הבצק. בורקס בשר - ההכנה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 4. חותכים לקוביות לפני האפייה, מברישים בביצה ובוזקים מעל שומשום וקצח. בורקס בשר - לפני אפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 5. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-30 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |