המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמח והיוגורט במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד, רך ולא דביק (אם יש צורך - אפשר להוסיף מעט חלב קר). 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. אפילו לא צריכים ביצה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4 משטחים כל כדור לפיתה קטנה, מניחים במרכזה זית, מכדררים לעיגולים ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים כ-20 דקות עד הזהבה יפה. * ניתן להוסיף כפית מלח לבצק. *ניתן להוסיף למילוי גם גבינה מגוררת מכל סוג שאוהבים. * אם רוצים, מפזרים שומשום על הכדורים לפני האפייה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. רק שלושה מרכיבים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! |