המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מכניסים את כל המרכיבים לשקית צלייה. מוסיפים 4 כוסות מים חמימים, סוגרים את השקית ומנערים בעדינות לערבוב. אין צורך לחורר את השקית. 3 מניחים בתוך תבנית או סיר שמתאים לתנור ואופים במשך שעה וחצי. מגישים חם. טבית בצ'יק צ'ק | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |