המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד. 2 מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים. 3 ציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים. 4 נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה. עוטפים בעטיפות זהב או מגישים ככה. פררו רושה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |