המצרכים :
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה 4 מחלקים את הבצק בעזרת סכין או גלגלת ל-8 מלבנים שווים. 5 יוצקים מלית בנדיבות על כל מלבן וסוגרים לרולדה, ומגלגלים כל רולדה לצורת עיגול. 6 מניחים את כל העיגולים צמודים זה לזה על תבנית מרופדת נייר אפייה. מברישים בביצה, מפזרים מעל שומשום, ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה. בתיאבון.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |