המצרכים :
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה 4 מחלקים את הבצק בעזרת סכין או גלגלת ל-8 מלבנים שווים. 5 יוצקים מלית בנדיבות על כל מלבן וסוגרים לרולדה, ומגלגלים כל רולדה לצורת עיגול. 6 מניחים את כל העיגולים צמודים זה לזה על תבנית מרופדת נייר אפייה. מברישים בביצה, מפזרים מעל שומשום, ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה. בתיאבון. מילוי נדיב וכיפי, אל תתקמצנו | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |