המצרכים :
אפשרויות לתבלינים נוספים:
אופן ההכנה:1 גוזרים את דפי האורז למשולשים בעזרת מספריים. 2 מחממים שמן בסיר עמוק. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 זורקים לתוך השמן החם כמה משולשים בכל פעם ומטגנים עד שהם תופחים ומקבלים את הצורה שבתמונה. שימו לב, זה קורה ברגע. 4 מסננים שאריות של שמן ומעבירים למגש עם נייר סופג. 5 בוזקים מלח ותבלינים שאוהבים (גם רק מלח טוב), ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון. ![]() |