המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמח יחד עם היוגורט והמלח בקערה עד שמתקבל בצק (אם צריך אפשר להוסיף מעט יוגורט בהדרגה). 2 בעזרת ידיים מקומחות מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעובי של ס"מ בערך. חותכים לקוביות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים כ-2 דקות מכל צד את הפוקצ'ות. 4 מפזרים מעל רוזמרין, עירית, פרמזן ומעט מלח ים. מגישים וזוללים חם. מיני פוקצ'ות במחבת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |