המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה רחבה לקבלת בצק אחיד. 2 ללחמניות: מגלגלים את הבצק לכדורים של 50 גרם כל אחד, מצפים בשמן ומפזרים גרעינים או שומשום. אופים 30 דקות ב-180 מעלות. מברישים את הלחם בביצה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל פוקאצ'ה כשל"פ | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל* לפוקאצ'ות או פיצות: משמנים את הידיים ומשטחים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים 25 דקות ב-200 מעלות (לפיצה מומלץ להכניס את הבצק לחצי אפייה לפני הרכבת הפיצה). * ללחם: מעבירים את הבצק לתבנית כיכר משומנת ואופים 45 דקות ב-180 מעלות. לחם כשל"פ | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ** הכמויות מתאימות ל-2 פוקאצ'ות או 14 לחמניות, או כיכר לחם אחת או 2 פיצות בינוניות. |