המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה את הביצים והחלב ומתבלים. 2 מחממים מחבת ומשמנים. 3 יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, טובלים את פרוסות הלחם בביצים שבמחבת והופכים. הופכים את כל תכולת המחבת - הלחם והביצה - כך שהחביתה פונה למעלה והלחם למטה (ראו בסרטון). 4 מוסיפים גבינה צהובה ותוספות, אם רוצים. מקפלים את הצדדים של החביתה פנימה ואז עושים קיפול נוסף לצורת כריך. 5 מזהיבים מעט משני הצדדים ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|