המצרכים (30 מנות):
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. פותחים את בצק העלים על משטח העבודה ומחלקים לשני חלקים שווים. 2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ופורסים עליה חצי מהבצק. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? בורקס גבינה משפחתי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 3 מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על הבצק. מכסים במחצית השנייה של הבצק. 4 חותכים את הבורקס הלא אפויים למלבנים, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. 5 אופים 40-50 דקות, עד הזהבה, מצננים מעט ומגישים עם סלט. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |