המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות. 2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שמינות התפודים עד הזהבה, מוציאים מהמחבת ושומרים בצד. 3 מוסיפים למחבת שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים בקצרה. מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים היטב. 4 יוצקים את המים, מחזירים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומבשלים 20 דקות על להבה בינונית. 5 טועמים ומתקנים תיבול אם צריך, יוצרים גומחות ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים את הסיר ומבשלים לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים. מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם. ארוחה מלאה ומספקת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |