המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכסים קופסת קרטון בנייר אלומיניום ומחוררים חורים שיהיה אפשר לנעוץ בהם את גביעי הגלידה. 2 ממיסים את השוקולד עם השמן וטובלים את השפה של הגביעים. נועצים את הגביעים בקופסה, כך שיישארו עומדים. אם רוצים, אפשר גם לשפוך מעט שוקולד לתחתית של כל גביע. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? וכל כך קל להכין אותם! | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3 הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב. 4 מקפלים פנימה בעדינות את החלב המרוכז (והתוספות, אם רוצים: ממרח שוקולד, לוטוס, ריבת חלב, שברי עוגיות, שברי אגוזים וכו'). 5 ממלאים את הגביעים בעזרת שקית זילוף ומקשטים בשוקולד מומס ובסוכריות, אם רוצים. 6 נועצים את הגביעים בקופסה ומעבירים ללילה להקפאה לפני ההגשה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |