המתכון הזה רץ ביוטיוב כבר כמה שנים, וכשנדיה ג'מיר חוסיין מ-BBC הכינה אותו הוא הפך לכוכב רשת אמיתי עם מאות אלפי צפיות. מאז הוא כבר עשה עלייה לישראל וזכה לגרסה הסופר-פופולרית של מירי כהן (כן, אמא של, אבל גם בשלנית-על בפני עצמה). אז השבוע אני מכין את החביטורטי המפורסמת של מירי, ומדובר בתענוג של מנה: חמש דקות עבודה ויש לכם את הביס הכי קריספי ומפנק שיש. מוזמנים לשחק עם התוספות איך שאתם אוהבים, ולהכין את החביטורטי הפרטית שלכם. המצרכים (1 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת ומרססים בשמן. 2 בקערה, מערבבים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור. 3 שופכים את הביצים למחבת ומניחים מעל את הטורטייה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 4 ממתינים כ-2 דקות עד שהחביתה בחלק התחתון מוכנה והופכים. 5 ממלאים בתוספות וגבינה ומקפלים ל-2, מטגנים שוב מכל צד כ-2 דקות. 6 מגישים חם לצד סלט. הערות: * אפשר למרוח את הטורטייה בממרח שאוהבים לפני שמניחים אותה על החביתה. * כל התוספות, כולל הגבינה - הן לא בגדר חובה. חביתה קריספית בטורטייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתאבון! |