פאייה ספרדית מהירה במחבתאנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושר
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 06/04/21 07:09
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם שמן. 2 מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה. 3 מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4 מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה. 5 מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |