המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מפרקים את העוף לרצועות. 2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי. מוסיפים את הרטבים ומביאים לרתיחה. 3 מוסיפים למחבת את העוף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את העוף. 4 פורסים את הבצל, העגבנייה והחסה, ומגישים בלחמניית המבורגר. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |