המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי החריף (אם רוצים) ומזהיבים מעט. 2 מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא משנה צבע. מוסיפים את הפפריקה ואת שאר המרכיבים, חוץ מהמים והפתיתים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 4 מבשלים כ-6 דקות על להבה גבוהה, ומוסיפים את הפתיתים. 5 מערבבים, מכסים, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים כ-20 דקות. 6 פותחים את הסיר ומערבבים. מכסים וממתינים עוד 5 דקות לפני ההגשה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ** אפשר להכין את המנה עם כל סוג של פתיתים, ואפילו עם פסטה (רק צריך יותר מים). ** אפשר להחליף את הבקר בבשר הודו או עוף (פרגיות). |