כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנותהבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר, משעממת יותר, קריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה, שגורם לכנפי העוף לצאת מהתנור כאילו בילו בשמן רותח
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 01/07/19 07:36
צילום: Anna Shepulova, shutterstock
|
המצרכים :
לרוטב (אופציה בלבד):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים. 3 מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור. כאן עם רוטב הבית | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 צולים כחצי שעה או עד הזהבה. 5 מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום). רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |