המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. עוף עם אורז ופטריות בשקית קוקי - כל החומרים לפני | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2 חותכים את כל הפטריות ל-4, קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום. 3 מניחים את שקית הקוקי מעל תבנית וממלאים אותה בכל החומרים. מוסיפים את המים ואת מרכיבי התיבול. סוגרים היטב את השקית ומערבבים את כל החומרים (לא חייבים לחורר את השקית). כל החומרים בתוך הקוקי - לפני ערבוב | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל כל החומרים בתוך שקית הקוקי הסגורה - ויאללה לתנור | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מכניסים לתנור ואופים במשך שעה. 5 מוציאים מהשקית ומגישים. בתאבון. ו- מוכן! | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |