המצרכים (6 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק (אפשר במיקסר). 3 מחלקים ל-6 חלקים שווים ומעצבים ללחמניות פרעצל. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגו | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מברישים בביצה, ומפזרים תוספות אם רוצים. 5 אופים כ-25 דקות או עד הזהבה. פרעצל מבצק יוגורט | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |