המצרכים :
אופן ההכנה:1 קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים). 4 שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, החמוציות והבצל. 5 מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב. עוף וקוסקוס בתבנית אחת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6 מניחים מעל את חלקי העוף ושופכים את יתרת המרינדה על הקוסקוס. 7 מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 8 מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור. 9 אופים ללא כיסוי כ-50 דקות. מגישים חם, אפשר עם פטרוזיליה טרייה. |