המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל (או בבן מארי). 2 מרפדים מגש בנייר אפייה. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 מזלפים על נייר האפייה את הכמות הרצויה לכל סוכריה בעזרת כפית או שקית זילוף, ומכניסים אליה את המקל. 4 מוסיפים אילו תוספות שרוצים, ומכניסים למקרר עד להתייצבות (גם עשר דקות מספיקות). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. כל תוספת שרוצים מבורכת | צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, makoבתיאבון! |