תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפלמצאנו את הלהיט שלנו ליום העצמאות הקרוב, והוא לא כולל שיפודים וסטייקים. חבר'ה, אנחנו מתכננים להגיע למנגל המשפחתי ולגנוב את ההצגה עם תפוחי אדמה אפויים בטעם פלאפל, והחלק הכי טוב? אנחנו נכין אותם ברבע שעה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 13/04/21 07:01
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה יחד עם הקליפה רק עד שהם מתחילים להתרכך או עד שהם נבקעים והקליפה מתחילה להיסדק. 2 מחממים תנור ל-220 מעלות. מערבבים בקערה את כל התבלינים, הקורנפלור והשמן. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שכל תפוחי האדמה יצופו מכל הכיוונים. 4 מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים את תפוחי האדמה בעזרת פטיש או כוס. תפוחי אדמה מעוכים בטעם פלאפל - הכנה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 אופים 30 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |