אותו בצק - לפחות 3 קינוחים שוניםלרון יוחננוב יש מתכון בסיס לבצק פריך לעוגיות, אוזני המן או אפילו טארטים. לא רק שזה סופר פשוט, לא צריך לקרר את הבצק לפני הרידוד ואפילו לא לקמח אותו. ועל הדרך גם פתרון לאוזני המן סוררות שנפתחות באפייה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 09/03/20 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים, ומעבדים כמה שניות עד לקבלת בצק במרקם אחיד. 2 מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומרדדים אותו בין 2 משטחי סיליקון או ניירות אפייה. 3 מעבירים את הבצק (עם הסיליקון/נייר האפייה) למקפיא להתייצבות במשך חצי שעה. 4 מוציאים את הבצק מהמקפיא, וקורצים ממנו עיגולים בגודל הרצוי. קורצים בקלות אחרי התייצבות במקפיא | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 את הבצק, בין אם אתם ממנו עוגיות/אוזני המן, יש לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 במשך 10-15 דקות או עד הזהבה. * טיפ חשוב להכנת אוזני המן: מרחו ביצה מסביב למילוי ורק אז תסגרו את העיגול לצורה של אוזן המן. ככה תימנעו מאוזני המן שנפתחות בזמן האפייה! הטיפ לאוזני המן שלא נפתחות - הברשה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל בצק פריך לאוזני המן או עוגיות. רק תבחרו | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |