המצרכים :לבצק:
לתוספות השונות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים את הבצק: ממיסים את החמאה ומסיפים אליה את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה והביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. ![]() 3 מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ולכל תערובת בצק מוסיפים תוספת שונה (שוקולד לבן, שוקולד מריר+חצי כף קקאו, שוקולד חלב+כף גדושה נוטלה, סוכריות קרמל+חופן בייגלה , כף חמאת בוטנים+ חוספן סוכריות צבעוניות ועוגיות אוראו קצוצות) ומערבבים. ![]() 4 מסדרים את כל תערובות הבצק בתוך תבנית עגולה ומשטחים (כמו בתמונה למעלה). ![]() 5 אופים כחצי שעה, מקררים מעט וחותכים ל-6 פרוסות. * בשביל גרסת פרווה ניתן להמיר את החמאה בנטורינה/מרגרינה. * אפשר לשלב כל תוספת אחרת שאוהבים (עוגיות/ממרח לוטוס, בוטנים, שקדים, אגוזים וכו') ![]() ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|