המצרכים :
תוספות אפשריות (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. עוד מתכונים לשבועות >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים את הקמח, השמנת החמוצה ושלושת רבעי מכמות הפרמזן. 3 משטחים את התערובת בין שני דפי נייר אפייה ליריעה דקה. מסירים את נייר האפייה העליון ומפזרים מלמעלה את יתרת הפרמזן (ואת שאר התוספות, אם רוצים). 4 חותכים לריבועים ואופים 15-20 דקות, עד הזהבה. מצננים ושומרים בקופסה אטומה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|