המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקציפים את הביצים (חלבון וחלמון יחד) בקערת המיקסר 5-6 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה וגבוהה. 3 במקביל ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים במיקרו (או בבן מארי). מצננים מעט. 4 מוסיפים כשליש מקציפת הביצים לקערת השוקולד ומקפלים אותה פנימה, כדי לאוורר מעט את התערובת. עוגת פאדג' שוקולד בשני מרכיבים - עם קצפת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 מוסיפים את יתרת הקציפה לקערת השוקולד ומערבבים במרית בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות. 7 מגישים עם גלידה קרה ו/או הר של קצפת. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |