המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים. 2 מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה. ![]() רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח). 4 טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד. ![]() 5 יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|