המצרכים :לפנקייק:
למילוי:
לזיגוג הגבינה (גלייז), לא חובה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפנקייק. 2 בקערה נוספת מערבבים את המרכיבים למילוי הקינמון. מעבירים לשקית זילוף. 3 מחממים מחבת על חום בינוני, יוצקים מתערובת הפנקייק ומזלפים מעל ממילוי הקינמון בצורת ספירלה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 4 מטגנים עד הזהבה והופכים לצריבה קצרה גם מהצד השני. 5 להכנת הגלייז – אם רוצים: מערבבים את כל מרכיבי הגלייז. מוסיפים מהחלב עד לקבלת מרקם נוזלי. 6 מגישים חם לצד גלייז הגבינה וזוללים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |