המצרכים :
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים את מי הבישול (נשתמש בהם יותר מאוחר ברוטב). 2. במקביל, מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מצרכי הקציצות היטב בקערה. 3. יוצרים כדורי בשר קטנטנים (במשקל של 20 גרם כל אחד). 4. מטגנים את הקציצות עם מעט שמן במחבת, עד שמזהיבות מכל הצדדים (אם לא רוצים לטגן - אפשר לאפות את הקציצות בתנור על 200 מעלות עד הזהבה). ספגטי קציצות בשר. טיגון הקציצות (אפשר לאפות אם רוצים) | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5. מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים את השום, מוסיפים את הפפריקה ומזהיבים מעט (זהירות לא לשרוף את השום). מוספים את הרסק, מי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד ומערבבים. מתבלים ומבשלים כמה דקות. 6. מוסיפים את הקציצות ומבשלים עם הרוטב כ-8 דקות. 7. רגע לפני ההגשה מכניסים לסיר הרוטב והקציצות את הספגטי, מערבבים ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ספגטי קציצות בשר רכות רכות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |