המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות, ומכינים מראש את הפתקים שרוצים להכניס לעוגיות. 2 בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עד שמתקבלת קציפה מעט תפוחה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 4 מרפדים תבנית בנייר אפייה. 5 מניחים כ-2 כפות מהבלילה ומשטחים לעיגול, חוזרים על הפעולה, מקפידים על מרווחים בין העיגולים. 6 אופים כ-8 דקות או עד הזהבה. 7 מוציאים מהתנור ועובדים במהירות, לפני שהעוגיות מתקשות: מנתקים את העוגייה מהנייר, מניחים את הברכה ומקפלים ל-2. כדי לקבל את הצורה הייחודית של עוגיות המזל - מקפלים את חצי העיגול שקיבלנו על דופן של ספל או כוס: מניחים את החלק הישר של חצי העיגול על הדופן ומקפלים משני הצדדים. העוגיות מתקשות במהירות ושומרות על צורתן (ניתן לקפל בעדינות גם ללא ספל, אבל יוצא פחות מדויק ויפה). ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |