המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה וחמאת הבוטנים, ומערבבים. 2 מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה. ![]() 4 מחממים תנור ל-200 מעלות. ![]() 5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים. ![]() 6 מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור). ![]() ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|