המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה וחמאת הבוטנים, ומערבבים. 2 מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה. מזלפים לחישוקים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מחממים תנור ל-200 מעלות. חטיף בייגלה לפני אפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים. חטיף בייגלה אחרי אפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6 מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור). חטיפי בייגלה ביתי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל חטיף בייגלה ביתי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |