המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הביצים, תחליף הסוכר והווניל עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את החלב והיוגורט ומערבבים היטב. 3 מוסיפים לקערה את החומרים יבשים (קקאו, שיבולת שועל ואבקת סודה לשתייה) ומערבבים היטב. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים כ-30 דקות. 5 בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה, ומוציאים אותה להתקררות. 6 מכינים את הציפוי: ממיסים את החלב יחד השוקולד (אפשר בקערה בחסינת אש בפולסים קצרים במיקרוגל ואפשר בבן מארי). מוסיפים את היוגורט, מערבבים, מצפים את העוגה, פורסים ל-8 חתיכות ומגישים. עוגת שוקולד דיאטטית | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |