המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומסדרים את הטורטיות בשכבה אחת (ייתכן שתצטרכו שתי תבניות). 3 מערבבים בקערה את התבלינים והגבינה. 4 מרססים את הטורטיות בשמן ומפזרים את הגבינה המעורבבת עם התבלינים. 5 חותכים בעזרת גלגלת למשולשים שווים ומכניסים לתנור לכ-10 דקות, עד הזהבה. 6 מפזרים עירית קצוצה ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |