המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? פשטידת פסטה בלי בישול | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3 מפזרים את המוצרלה ואופים ללא כיסוי 50-60 דקות. 4 מגררים פרמזן ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |