המצרכים :
לאיולי פסטו מהיר:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים לאיולי. 2 מניחים על משטח עבודה את הטורטייה, מורחים איולי, מניחים מעל נקניקייה ומגלגלים. ניתן לסגור את הטורטייה בעזרת קיסם. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים מכל הצדדים עד הזהבה. לחלופין - ניתן לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-15 דקות, או עד הזהבה. *אפשר להחליף את האיולי בתערובת של קטשופ, מיונז וחרדל. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |