פסטה על שיפודיםכמה שאנחנו אוהבים טריקים לפסטות: צ'יפס פסטה, פסטה בסיר אחד, פסטה שמכינים בכלל בתנור. אין סוף דרכים כיפיות לאכול את אחת המנות הכי אהובות. והיום: שיטה חדשה - פסטה ברוטב פיצה על שיפודים![]()
צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3 מכינים את רוטב הפיצה: קוצצים את העגבניות ומכניסים עם כל שאר המרכיבים לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4 משפדים על כל שיפוד כ-12 יחידות פסטה, יוצקים עליהן כף רוטב, מפזרים גבינה ואם רוצים - גם תוספות. חוזרים על הפעולה לכל השיפודים ומסדרים על גבי נייר האפייה. 5 אופים כ-7 דקות או עז הזהבה ומגישים. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |