אורז כתום בתנוראורז בתנור? ברור שאורז בתנור, למה לא בעצם? מה קרה, בלי עוף ליד המנה המהממת הזאת מאבדת פתאום זכות קיום? לא אצל רון יוחננוב חברים, לא אצל רון יוחננוב![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה את האורז ושאר המרכיבים.
3 מעבירים את תערובת האורז לתבנית אפייה, מוסיפיםם את המים הרותחים ומכסים בנייר אפייה. 4 צולים שעה בתנור. מגישים חם. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |