המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בזהירות רבה חוצים את קלחי התירס לאורכם. חוצים כל אחד מהחצאים לאורך, לקבלת מעין צלעות (ראו בתמונה). מעבירים לתבנית. 3 מערבבים את השמן והתבלינים בקערה. 4 מברישים את התירס בשמן המתובל וצולים בתנור 20 דקות. 5 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. 6 מורחים את הרוטב על התירס, מפזרים פטרוזיליה ופרמזן ומגישים. הורסות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |