המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר עד לקבלת קרם אחיד. 3 מורידים את המיקסר למהירות בינונית ומוסיפים את השמן, הונילי ומיץ התפוזים. 4 שופכים פנימה את היבשים ומערבבים כ-2 דקות עד שמתקבל רך מאוד. אם צריך - אפשר להוסיף מעט מיץ תפוזים או שמן, עד לקבלת מרקם רך. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 5 מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר (עדיף צנתר בינוני - העוגיות עוד תופחות באפייה), ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. פתאום החיים קלים. עוגיות מרוקאיות מזולפות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלשימו לב: * לא חייבים מיקסר, אפשר פשוט לערבב בקערה את כל המרכיבים עד לקבל בצק רך. * במידה ומכינים את העוגיות במטחנת בשר, אין צורך במרקם רך מידי. * הזילוף: חשוב להשתמש בשקיות זילוף חזקות ואיכותיות. לא משנה סוג ועיצוב הצנתר - יוצא יפה בכל מצב. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתאבון! |