עוגת ביסקוויטים מסקרפונה ותותיםאין עוגה יותר יפה ומפתה ויותר מתאימה לעכשיו. אל תיבהלו, הזילוף ממש פשוט וקליל, ויחד עם התותים הטריים תצא לכם עוגה שנראית מיליון דולר - ומדובר בעוגת ביסקוויטים! אז מה הפלא שמראש הכנו שתי תבניות?
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 20/02/20 14:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק נמוכות:
אופן ההכנה:1 מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת הקרה במהירות בינונית עד לקבלת מרקם של מוס. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הסוכר, אבקת הפודינג, המסקרפונה והווניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד (הקפידו על הקצפה קצרצרה עד שמתקבלת קצפת יציבה. זהירות לא לשבור את הקצפת). 2 מרכיבים את השכבות: טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית. על שכבת הביסקוויטים הראשונה מורחים קרם, ועל שכבת הקרם מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת. 2 שכבות ביסקוויטים בסך הכל | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 3 את שארית הקרם מעבירים לשקית זילוף, וחותכים את הקצה שלה בצורה אלכסונית (כמו בתמונה). מזלפים שכבת קרם בתנועת גלים. לא צריך צנתר מיוחד | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 4 חותכים את התותים, מניחים מעל שכבת הזילוף ומעבירים לקירור. זוללים אחרי שהעוגה התייצבה במשך הלילה במקרר. * אפשר למרוח על התותים נפאז' בשביל עמידות וברק (ניתן להשיג בחנויות אפייה מתמחות. יש להשתמש בהתאם להוראות על האריזה). עוגת ביסקוויטים מסקרפונה ותותים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב . |