ברד לימונענעמחר מתחיל חום יולי? אין בעיה, אנחנו מוכנים עם משקה לימונענע גרוס, ירקרק, מרווה וכיפי בלי חומרים משמרים או סירופים ותמציות - פשוט דוחפים לבלנדר לימון ונענע טריים, קצת סוכר, קרח ומים - שותים ומתרעננים![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :ל 2-3 כוסות:
אופן ההכנה:1 ממלאים כוס בלנדר בקרח, מוסיפים את הלימון, הנענע והסוכר. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ![]() 2 שופכים לכוס את המים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. 3 ממלאים בכוסות ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |