המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 שוטפים את הבורגול היטב, מסננים ושמים בתוך התבנית. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ![]() 3 מוסיפים לתבנית את הבצל והפטריות, מערבבים, ומניחים מעליהם את והפרגיות. 4 מערבבים היטב את המים החמים עם השום, שמן הזית, עשבי תיבול, מוסקט טחון, סויה וסילאן. יוצקים את התערובת מעל התבנית. 5 מכסים את התבנית ומכניסים לתנור לאפייה כשעה. מגישים חם. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |