המצרכים :לבצק (2 פיצות בינוניות):
למלית:
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מערבבים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק. 3 המלית: מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את שיני השום והפפריקה ומזהיבים מעט. 4 מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך פירור במזלג, עד שהצבע שלו משתנה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. 5 מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. 6 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה חצי מהבצק. מפזרים חצי מתערובת הבשר ומכניסים לתנור החם ל-10-15 דקות. 7 מוציאים מהתנור, שוברים מעל את הביצים ומחזירים לאפייה נוספת לכמה דקות, לפי מידת העשייה שאוהבים. מגישים חם. 8 מכינים באותו אופן את הפיצה השנייה (לחלופין, אפשר לאפות בטורבו את שתי התבניות יחד). רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |