עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזיםיש פה מישהו שמפחד ממרנג? אנחנו מזהים יד מהוססת או שתיים מול המסך, ושמחים להרגיע עם מתכון של רון יוחננוב למרנג עם טריק שתמיד מצליח, והופך לעוגיות הכי יפות וטעימות שיש. והעיקר, אתם יודעים, לא לפחד כלל
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 30/03/21 07:09
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :למרנג:
תוספות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-100 מעלות. 2 בסיר קטן ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מעל הסיר מניחים קערה (בן מארי) ולתוכה מוסיפים את החלבונים יחד עם הסוכר. 3 מערבבים את הסוכר והחלבונים היטב כל הזמן עד שכל הסוכר נמס לחלוטין, (חשוב לערבב, שלא יהפוך לחביתה). 4 מעבירים את החלבונים עם הסוכר הנמס לקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות עד שמתקבל קצף תפוח ויציב. לקראת סיום מוסיפים את הוניל והחומץ ומקציפים מעט עד שנטמעים בתוך הקצף. את החומץ לא חייבים להוסיף, אבל זה משדרג את המרקם בתוך המרנג למשהו שמזכיר מרשמלו. 5 מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את האגוזים והשוקולד. 6 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות מניחים תלוליות של מרנג בתבנית. לפני האפייה. מרנג שוקולד ואגוזים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 7 אופים משך כשעתיים עד שהעוגיות נאפות. עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |