עוגיות פרג מושלגותהבטיחו לנו שלג השבוע, ומאז זה לא יוצא לנו מהראש. אז מה הפלא שהלכנו על עוגיות פרג יפות עם מעטה לבן ומושלג? אם התחזית תתגשם, תבנית של כאלה בדיוק תחכה לנו לצד התה כשנחזור הביתה מהכפור![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה). 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מכדררים את הבצק לכדורים קטנים. 4 מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 5 מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות. 6 מקררים עד להתייצבות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |