המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המסקרפונה והווניל עד לקבלת קרם חלק ואחיד. 2 מוספים את הקמח עם אבקת האפייה ועוגיות האוראו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מעבירים את הבצק להתייצבות במקרר לשעה. לדאוג למספיק רווח בין כל עוגייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 יוצרים מהבצק כדורים עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ-20 דקות. מצננים מעט ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב לצנן מעט ולהגיש | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |