המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה). רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 2 מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך. 3 מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה. 4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים. 5 אופים 40 דקות ב-220 מעלות או מטגנים בשמן עמוק. פוטטו צ'יפס. אפשר לטגן ואפשר לאפות - תחליטו אתם | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! |