המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מכניסים את כל המצרכים לשקית קוקי. 3 סוגרים את השקית ומערבבים הכל בתוך השקית. לא מחוררים את השקית! בלי לחורר! שקית הקוקי נכנסת לתנור | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מכניסים לתנור לשעה. 5 פותחים את השקית, מערבבים היטב ומגישים חם. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |